Service & reparation av din bil

 

8509bw

Vår verkstad erbjuder service av personbilar, lätta lastbilar samt släpvagnar. Genom vårt samarbete med Mekonomen så är vår bilverkstad i Fjärås kapabel till att ta hand om alla typer av problem på ditt fordon. Behöver du bil under tiden som lagning pågår? Då ordnar vi med lånebil!

 

Erfaren bilmekaniker

Hos oss hittar du erfarna bilmekaniker som kan ta hand om alla typer av reparationer. Vi är vana vid en stor variation av bilmärken och modeller, och ser till att din bil får den service den behöver för att fungera säkert och optimalt. Det spelar ingen roll om det är ett tekniskt fel, eller om du behöver service eller reparation av din AC – Vi är ett tryggt val av bilverkstad som hjälper dig med alla problem.

Dessutom är vi ackrediterade att släcka bilbesiktningens anmärkningar. Vi kan även fixa lånebil vid behov, och om du önskar hyra en större bil över dagen så erbjuder vi detta till specialpris.

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss för att få prisuppgift för din service. Vi försöker alltid hålla ett pris som passar dig och din bil. Detsamma försöker vi även erbjuda med tider för att du ska kunna lämna in och hämta bilen när det lämpar sig för dig.

Vill du komma i kontakt med oss inför en service? Då är du välkommen att ringa oss på 0300–543 550 eller skicka ett mail till thomas@fjarasbil.se. Självklart kan du även besöka oss i verkstaden. Vi har öppet måndag-fredag 07.00-17.00.